Феновете на EastEnders посочиха невероятна гафа с кръвосмешението“ в сюжетна

...
Феновете на EastEnders посочиха невероятна гафа с кръвосмешението“ в сюжетна
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders останаха ужасени от гафа с „кръвосмешението“, тъй като сценаристите „забравят“ героите да са свързани

Феновете на EastEnders показаха невероятна „ гафа с кръвосмешението “ в сюжетна линия, което допуска, че „ сценаристите са не запомнили “, че двойката са тясно свързани със фамилията си.

В епизода от четвъртък, на 15 февруари, имаше нормалните интриги и скрит план, само че този път беше оголен главен минус в историята и почитателите на сапунената стратегия на BBC бързо схванаха X, някогашен Twitter, с цел да споделят своите опасения по отношение на новия поврат в сюжета, който води героите в рискова територия.

Докато седи в кафенето, Джони Картър е забелязан да приказва с Бен Мичъл за Дийн Уикс за това по какъв начин биха могли да спрат неприятностите, породени на майка му Линда. Дийн има запис на Линда, която признава, че е излъгала за това, че я е нападнал, и те обмислят по какъв начин да се снабдят с този запис.

Бен сподели на Джони: „ Намерете този запис, в който се споделя, че тя е излъгала. “ Джони се пошегува с отговора си: " Да, да, просто ще отида да го попитам. " На това Бен предложи: " Ами дайте му малко от ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР