Феновете на EastEnders останаха подозрителни към новодошлия Роджър Пийл. Извратеният

...
Феновете на EastEnders останаха подозрителни към новодошлия Роджър Пийл. Извратеният
Коментари Харесай

Кой играе Роджър Пийл в BBC EastEnders? Актьорът от Doctors Бен Джоунс избира актьора Бен Джоунс за ролята на хитър адвокат

Феновете на EastEnders останаха подозрителни към новодошлия Роджър Пийл.

Извратеният бракоразводен юрист направи дебют по-рано тази седмица и работи с Ниш Панесар да измами Кат Слейтър. Ниш обаче не разбра, че Кат изръмжа, че я употребява и тя скрито потърси информация от някогашната на Ниш Суки Панесар в понеделник.

В епизода на BBC iPlayer във вторник, който ще бъде излъчен в четвъртък заради ФА Къп, Кат продължи да играе Ниш, който не знаеше, че знае всичко за същинските му претекстове да вземе парите на нея и нейния отчужден брачен партньор Фил Мичъл. Междувременно Суки се опита да предизвести Кат, че Ниш е рисков и би трябвало да стои настрани, само че Кат подцени молбите й.

По-късно Кат се срещна с хитрия бракоразводен юрист Роджър, до момента в който го съблазняваше пред камерата за видеонаблюдение. След снимането на уличаващи фрагменти, Кат и Суки изнудваха Роджър за нечистотия на Ниш. Дуото обаче не разбра, че Прия скрито слуша, до момента в който осведоми Ниш.

В подиуми с гризане на нокти по-късн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР