Феновете на Coronation Street останаха ядосани на епизода в четвъртък,

...
Феновете на Coronation Street останаха ядосани на епизода в четвъртък,
Коментари Харесай

Феновете на Coronation Street на ITV се възмутиха от гафа на побойника Мейсън Радклиф, докато `работеха` с падането

Феновете на Coronation Street останаха ядосани на епизода в четвъртък, защото историята на издевателството на Мейсън Радклиф продължи.

Само неотдавна в Сапунката на ITV, синът на Шон Тъли, Дилън, и съученикът му Мейсън тормозят сина на Мария Конър Лиъм, който обмисля да постави завършек на живота си в сърцераздирателни подиуми.

В неотдавнашен епизод Шон откри известия на телефона на Дилън, които потвърдиха, че са тормозили Лиам. Шон остана ужасяващ да открие хомофобски послания, до момента в който се изправяше против Дилън, изтъквайки, че има гей татко и се срами от държанието на сина си.

Въпреки това, по поврат, Мейсън по-късно идва в къщата на Дилън и предизвестява че същото нещо ще се случи и с него, в случай че вкара името си в него, оставяйки младежа явно ужасяващ. В епизода от четвъртък Шон накара Дилън да обещае да даде на госпожа Крошоу имената на насилниците.

Когато обаче прочете застрашителен текст от Мейсън, Дилън беше очевидно изплашен. По-късно Дилън сподели на шефа известията от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР