Феновете на Черно море готвят ново горещо посрещане за Левски.

...
Феновете на Черно море готвят ново горещо посрещане за Левски.
Коментари Харесай

Феновете на Черно море готвят наелектрезираща обстановка за мача с Левски

 Головата машина на Левски е състезател на октомври
Феновете на Черно море готвят ново горещо посрещане за Левски. " Моряците " одобряват столичани в мач от 15-ия кръг на Първа лига в събота от 15:00 часа.

Националният фенклуб на варненци разгласява специфичен апел за мача, чиято цел е да притегли повече хора на " Тича " и показа видео за съперничеството сред двата отбора.

" Датата е 10 ноември, денят събота, часът е 15:00 часа, а мястото повече от известно - стадион " Тича ", нашият дом! Бъди с нас на стадиона, ела и поддържа тима на Варна, дано още веднъж да преобладаваме дружно! За достойнството на Варна! ", гласи посланието.



Иначе проблемите на Левски не стопират до тук. " Сините " са на път да изгубят главен футболист без пари. По информация на " Меридиан мач " Жерсон Кабрал влиза в проектите на куп задгранични клубове, които го изкушават да премине при тях с висока заплата като свободен сътрудник.

Договорът на холандеца с 26-кратните първенци изтича в края на сезона и към момента не е възобновен. Ако това не се случи до края на годината, то офанзивният футболист ще може да води договаряния с други клубове, които имат интерес към него.

Кабрал откри формата си след идването на Славиша Стоянович. Холандецът замести по най-хубавия метод контузения Паулиньо. До този миг Жерсон има 4 гола и 3 асистенции в Първа лига.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР