Феновете на Челси не скриха възмущението си след мача за

...
Феновете на Челси не скриха възмущението си след мача за
Коментари Харесай

Феновете на "Челси" недоволстват. Адриан мръднал при решителната дузпа

Феновете на " Челси " не скриха възмущението си след мача за Суперкупата на Европа против " Ливърпул ".

Лондонският клуб не съумя да завоюва трофея на стадион " Водафон Арена " в Истанбул, откакто се стигна до осъществяване на дузпи (2:2 след двете продължения). Футболистите и на двата отбора бяха безпогрешни до последния опит на Тами Ейбрахам. Тогава вратарят на " Ливърпул " Адриан избави.
Драма с дузпи донесе на " Ливърпул " четвъртата Суперкупа на Европа (ВИДЕО) Мърсисайдци завоюваха трофея в мач №800 в треньорската кариера на Клоп
В подробен обзор на обстановката след мача, почитателите на " Челси " видяха неправда - стражът е направил крачка преди дузпата да бъде изпълнена. По предписание напускането на голлинията е неразрешено, а вратарят би трябвало да е с най-малко един крайник на голлинията.

Феновете хвърлят виновността не върху основния арбитър - французойката Стефани Фрапар, а върху реферите в стаята за VAR, които би трябвало да наблюдават за сходна неправда.

" И каква е изгодата от VAR? Ясно се вижда, че Адриан не е стъпил на голлинията при шута на Ейбрахам. Дузпата не беше повторена. VAR продължава единствено да утежнява нещата ", пишат последователи в обществените мрежи.

So, genuinely what is the point of VAR?! Adrian clearly has both feet off the line when Abraham strikes the ball, but it’s not been retaken. Utterly ridiculous!

This VAR Keeps on making matters worse. And poor Abraham gave away Isaak to Liverpool again pic.twitter.com/7zrrGxBog7
— legends of the Phoenix (@michaelmv4) August 14, 2019

Това неодобрение обаче една ли ще трогне формалните лица на УЕФА, а трофеят ще бъде записан като четвърта Суперкупа на Европа в историята на " Ливърпул ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР