Феновете на Бритни Спиърс спекулират дали песента й Everytime съдържа

...
Феновете на Бритни Спиърс спекулират дали песента й Everytime съдържа
Коментари Харесай

Бритни Спиърс: Видеоклипът Everytime, преразгледан от феновете след новините за абортите

Феновете на Бритни Спиърс спекулират дали песента й Everytime съдържа препратки към аборта, който е направила през 2000 година

41-годишната певица разкри в новите си записки, че е прекъснала, откакто е забременяла с Джъстин Тимбърлейк по време на връзката им.

Спиърс и Тимбърлейк бяха младежи, когато излизаха сред 1999 и 2002 година

Откъси от идните записки на Спиърс, The Woman in Me, разкриват, че Тимбърлейк „ не искаше да става татко “.

В фрагмент, оповестен в People, Спиърс също сподели: „ Беше изненада, само че за аз, това не беше покруса. Обичах Джъстин толкоз доста. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство. "

Тя разкри, че има аборт в края на 2000 година, когато е била на 18 или 19 години, и че процедурата е „ едно от най-мъчителните неща “, които е преживявала.

A година след раздялата на двойката, Спиърс издаде албума си In the Zone, третият сингъл от който беше Everytime - мудна балада, която беше отклоняване от някои от нейните по-ранни, по-оптимистични издания.

Някои почитатели се върнаха, с цел да преразгледат текста на песента и считат, че може да се базират на аборта, виждайки ги като опрощение към нероденото бебе, а не като тя да скърби за края на връзката си с Тимбърлейк.

Припевът на песента: „ И всякога, когато те видя в сънищата си, виждам лицето ти, ти ме преследваш. Предполагам, че нуждая се от теб, скъпа ", в този момент се интерпретира по нов метод от някои.

Спиърс е съавтор на песента с Анет Артани, до момента в който музиката видеото, издадено през 2004 година, е режисирано от Дейвид Лашапел.

Записи от PRS, органът, който ръководи музикалните права, споделят, че разделянето на създателите е 65% Бритни и 35 % Artani.

Тази обява в YouTube не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или пробвайте с различен браузър. Вижте истинското наличие в YouTube BBC не носи отговорност за наличието на външни уеб сайтове. Съдържанието в YouTube може да съдържа реклами. Пропуснете youtube видео от BritneySpearsVEVO

Разрешаване на наличие в YouTube?

Тази публикация съдържа наличие, предоставено от Гугъл YouTube. Искаме вашето позволение, преди да се зареди нещо, защото те може да употребяват бисквитки и други технологии. Може да желаете да прочетете и преди да приемете. За да видите това наличие, изберете „ одобрявам и не преставам “.

Приемам и не преставам BBC не носи отговорност за наличието на външни уеб сайтове. Съдържанието на YouTube може да съдържа реклами. Край на видеоклипа в YouTube от BritneySpearsVEVO

Има и елементи от музикалния видеоклип към песента, пуснат през април 2004 година, които почитателите предложиха да се видят показват и аборт.

Видеото изследва големите равнища на популярност на Бритни, показвайки по какъв начин е преследвана от папараци и почитатели и по-късно по какъв начин се наранява, откакто е била ударена в главата с камера.

Тя се отдръпва в хотелската си стая, влиза във ваната и се вижда по какъв начин губи схващане, до момента в който кърви и по-късно се удавя.

Видеото има подиуми, които демонстрират, че Спиърс е пренесена в кола за спешна помощ, реанимирана от лекари в болнично легло, до момента в който нейният фантом гледа.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР