Феновете на Бритни Спиърс са сериозно загрижени за състоянието на

...
Феновете на Бритни Спиърс са сериозно загрижени за състоянието на
Коментари Харесай

Бащата на Бритни Спиърс: Движението #FreeBritney е ужасна шега - slava.bg

Феновете на Бритни Спиърс са съществено загрижени за положението на певицата. Наскоро тя разгласява в Instagram спорни видеоклипове, които съгласно някои от тях ясно значат, че изпълнителката има потребност от помощ.

През 2008 година Бритни получи нервозен срив, след което загуби попечителството над децата, а мениджърът и бащата на звездата получиха надзор над нейните финанси.

И в този момент Джейми Спиърс за първи път разяснява придвижването #FreeBritney, основано от почитателите на изпълнителката и настояващо да я изтръгне от несъразмерната грижа на родственик. Той призна, че счита този активизъм за доктрина на конспирацията, тъй като почитателите не знаят какво в действителност се случва в живота на Бритни.

„ Движението #FreeBritney е ужасна смешка. Всички тези теоретици не знаят нищо. Светът няма и най-малка визия какво се случва. Съдът в Калифорния може да реши кое е най-хубавото за щерка ми. Той и никой различен “, сподели той за Page Six.

Въпреки това TMZ оповестява, че Спиърс се оправя чудесно. Тя приема хапчета, които имат позитивен резултат върху прочувственото ѝ положение. Източници настояват пред изданието, че освен татко ѝ се грижи за Бритни, само че и многочислени юристи и лекари.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР