Феновете на бойните спортове ще могат да проследят UFC 253

...
Феновете на бойните спортове ще могат да проследят UFC 253
Коментари Харесай

Дербита от Ла Лига и Серия А в уикенд програмата на MAX Sport

Феновете на бойните спортове ще могат да проследят UFC 253 директно по
Въпреки че сме едвам при започване на сезона в испанската Ла Лига и италианската Серия А, този уикенд програмата на двете шампионати предлага извънредно завладяващи дуели и дербита.

Защитаващият купата си в Примера Реал Мадрид стартира новата акция с тъждество 0:0 като посетител на Реал Сосиедад, а в събота на момчетата на Зинедин Зидан следва нов сериозен тест отвън Мадрид. „ Кралете “ гостуват от 22:00 часа на Бетис на неуместния „ Бенито Виямарин “ в Севиля, а дуелът ще се излъчва директно по. Двата отбора играха последно при започване на месец август тази година и андалусийци нанесоха единствената загуба на Реал Мадрид в Ла Лига от рестарта на акцията до момента.

След два кръга, в които почиваше, отборът на Барселона също ще стартира присъединяване си в Ла Лига, като противник на каталунците е съставът на Виляреал. Феновете на „ блаугранас “ сигурно се питат по какъв начин ще наподобява тимът след раздялата със знаци като Луис Суарес, Иван Ракитич и Артуро Видал. Основният въпрос обаче е в какво въодушевление ще излезе на терена суперзвездата Лионел Меси след свадите през последните седмици, когато той намерено съобщи, че желае да напусне Барселона, само че клубът не удовлетвори молбата му. Мачът Барселона – Виляреал е в неделя от 22:00 часа и ще се излъчи директно по.

Вторият кръг в Серия А предлага и първото огромно дерби за сезона. В неделната вечер от 21:45 ч. на „ Олимпико “ в Рим Рома ще посрещне първенеца Ювентус. „ Вълците “ стартираха сезона трагично, откакто изгубиха служебно мача против Верона поради присъединяване на некартотекиран футболист. Дебютът на Андреа Пирло като треньор на „ Старата госпожа “ пък беше навръх противоположния полюс – настъпателен футбол и безапелационен триумф с 3:0 над Сампдория. Дали първенците ще продължат да впечатляват ще стане ясно от директното предаване на мача по.

В съботния ден своите мачове ще изиграят и главните противници за купата на Юве – Аталанта, Лацио и Интер. Бергамаските гостуват от 16:00 часа на Торино, „ римските орли “ ще играят от 19:00 часа в Сардиния против Каляри, а „ нерадзурите “ посрещат от 21:45 часа Фиорентина на „ Сан Сиро “. И трите дуела на кандидатите за Скудето ще се излъчат директно по.

Освен футболни страсти, уикендът ще предложи доста зрелища и за феновете на смесените бойни изкуства (ММА). В програмата на UFC 253, което ще се състои на бойния остров Яс в Абу Даби, има два огромни мача, които са и борби за трофеи. Първо на осмоъгълника един против различен ще излязат Доминик Рейес и Ян Блахович в спор за овакантената купа в полутежка категория. Най-очакван обаче ще е конфликтът в междинна категория сред непобедените до момента Израел Адесаня и Пауло Коста. Роденият в Нигерия Адесаня, който има 19 победи в 19 мача ще пази шампионския си пояс против Коста, който е с връх 13 победи в 13 мача. Любопитен е фактът, че това е едвам вторият случай в историята на UFC, когато в директна борба за купа излизат двама непобедени съперници. Мегазрелището UFC 253 ще се излъчи директно по от 05:00 часа на 27 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР