Феновете на Ботев (Враца) използваха социалните мрежи, за да изразят

...
Феновете на Ботев (Враца) използваха социалните мрежи, за да изразят
Коментари Харесай

Феновете на Ботев недоволни от играта на отбора

Феновете на Ботев (Враца) използваха обществените мрежи, с цел да изразят недоволството си от играта на отбора. В събота вечер врачани изгубиха с 1:3 от Левски и остават с едвам 9 точки в актива си.

Публикуваме написаното от " Фенклуб Ботев Враца Завинаги " без редакторска интервенция:

През годините в Ботев са играли разнообразни футболисти. Някои потеглиха от тук за огромния футбол, други доближиха зенита. Със сигурност, всеки един от тях е имал клубни пристрастия. Със сигурност някой е мечтал да играе някъде на друго място, различен пък е бил отчаян, че си е тръгнал от такова. В нашата история има задоволително образци и за двете! Не са малко образците за такива, които стъпили на " Христо Ботев " оставят всичко на тревата. За тях имаше значение, че играят тук, че носят зелената фланелка. Към днешна дата, от известно време следим наклонност играчи на нашия обичан Ботев да приказват, че сърцето им е на " Герена ", на " Армията ".

Че са левскари, цска-ри, локомотивци и какви ли не. Призоваваме тези момчета да се съсредоточат върху играта си, тъй като НАШИЯТ обичан тим, в който играят и получават заплати (каквито и да са те) към този момент се намира на дъното на класирането. Ако, вие, уважаеми сте почитатели на други тимове, ние сме родени с легендата за Ботев и ще умрем с сегашното и фантазиите за неговото бъдеще. Това, че редица пъти сме подминавали безумните ви изявления, не значи, че не са ни създали усещане. Също по този начин ни прави усещане и вашето разпределяне (или не такова) на терена. Повярвайте, почитателите на Ботев не заслужават такива изявления, гарнирани с постна продукция! Феновете на Ботев са гледали тима във всяко едно равнище на футбола! Зад почитателите на Ботев не стоят мафиотски структури, кредитни милионери със противоречива известност или мръсни пари!

​Призоваваме Ви, уважаеми левскари и цска-ри в зелени фланелки да почитате тима, чиито цветове защитавате. Да почитате тези, които дават и последните си пари, с цел да поддържат точно вас на терена! Играете в тим, чиито почитатели не са оставили тима без аудитория в нито един мач, без значение къде се играе той! Бройката и търпението са привидни!!! Бригада Враца
 Левски победи Ботев (Враца) с 3:1 и поведе в шампионата
Ботев (Враца) отново тормози Левски на " Герена ", само че този път триумфът справедливо бе за " сините "

Селекцията на Петър Хубчев победи с 3:1 и поведе в шампионата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР