Феновете на „Ботев“ празнуват щастливи след изненадващата победа на врачани

...
Феновете на „Ботев“ празнуват щастливи след изненадващата победа на врачани
Коментари Харесай

Футболистите на врачанския „Ботев“ полудяха след победата, Сашо Ангелов реди лафове

Феновете на „ Ботев “ честват щастливи след изненадващата победа на врачани над водача във Втора Лига „ Царско село “ посред София. Кметът на Враца Калин Каменов написа в персоналната си страница във фейсбук „ Честита победа на всички, които обичат „ Ботев “ Враца! Истинските неща нямат цена! “ и пусна фотография от съблекалнята, която демонстрира лудата наслада на футболистите.
Треньорът Сашо Ангелов пък сигурно ще остане в историята с определението си след мача: "Те атакуваха, ние ги парехме! ", като по този начин експертът дефинира доста тъкмо дербито от 24-ия кръг на Втора лига.
Наставникът на „ Ботев “ беше удовлетворен и от играта, и от резултата.
"Мачът не стартира добре, първите 15 мин. топката не беше на земята. Дръпнах футболистите да се успокоят и те заиграха както могат. Можехме и повече да им вкараме ", сподели Ангелов.
"Имаме още 6 мача до края на шампионата. Ние не сме се отказали от първото място и ще го преследваме, до момента в който имаме математическа опция за него. Очаквам още в идващия мач да ни се хвърлят крепко, само че ние от борби не се плашим. Днес го доказахме. Бих желал да повишим скоростта в офанзивата и самочувствието пред гола. Тогава ще бележим по-лесно ", добави Ангелов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР