Феновете на Ботев (Пловдив) са твърдо зад старши-треньора на тима

...
Феновете на Ботев (Пловдив) са твърдо зад старши-треньора на тима
Коментари Харесай

Феновете на Ботев подкрепят изцяло Станислав Генчев

Феновете на Ботев (Пловдив) са твърдо зад старши-треньора на отбора Станислав Генчев. Привържениците са били безапелационни, че имат цялостно доверие на младия ментор, който през предишния сезон бе отпред на Локомотив (София).

С идването на новия състезателен шеф, поляка Артур Платек, се заприказва, че Генчев може да бъде заменен, в случай че продължат слабите игри и резултати. В последния кръг Ботев (Пловдив) падна и от Хебър в Пазарджик. " Жълто-черните " имат 2 ремита и 3 загуби. Отборът към момента е без победа.

Съдържанието на абсурден SMS е разпалило почитателите на Ботев и е повода те да нападат клубната база след загубата с 0:1 от Хебър в събота. Бултрасите са нахлули на подготвителния център " Никола Щерев-Cтарика " с желанието да беседват с някогашния помощник-треньор Тимур Дагуев.

Те са разбрали, че той има сериозна роля в селекцията на тима, макар че публично на никое място не е разгласен като чиновник на клуба. Счита се, че Дагуев даже е в основата за откъсването на треньора Станислав Генчев от трансферната политика на канарчетата.

Твърди се, че е изпратил SMS на Генчев, в който се оповестява, че 42-годишният ментор няма да има думата по селекцията. Треньорът е посочил известието на почитателите след домакинската загуба от Арда и настрана се оплакал, че прехвърлянията на нови футболисти се бавят. Именно това е повода солидна група от почитатели да нахлуе въз основата в Коматево в събота вечерта, написа " Тема Спорт ".
 Ботев (Пловдив) има нов изпълнителен шеф
Ботев (Пловдив) има нов изпълнителен шеф

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР