Феновете на Ботев (Пловдив) публикуваха остра декларация срещу президента на

...
Феновете на Ботев (Пловдив) публикуваха остра декларация срещу президента на
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд към президента на клуба: Напуснете, иначе името Ви ще се асоциира с това на ДХ-Селския

Феновете на Ботев (Пловдив) разгласиха остра декларация против президента на клуба Ангел Палийски. От КПБП и Обединени фракции „ Бултрас” желаеха Палийски назабавно да напусне клуба.
Публикуваме декларацията без редакторска интервенция: Уважаеми Ботевисти, Отново е време за вдишване на отговорност, от едни за делата им, от други за бъдещето, от трети за лъжите. Отговорността е линия, присъща на достойните и смелите. Николай Киров пое своята и това му прави чест. Ние, „ Клуб на последователите на Ботев Пловдив” и Обединени фракции „ БУЛТРАС”, поемаме нашата и още веднъж заявяваме цялостната си поддръжка към старши треньора на „ Ботев “ Пловдив- Николай Киров и неговия екип. Той се трансформира в един от най-успешните и обичани треньори и то в едни от най-трудните години в историята на клуба ни и ние безусловно му имаме вяра. Не е инцидентно, че Николай Киров получи обществено цялостна поддръжка от финансовия благодетен на „ Ботев” Пловдив- Георги Самуилов. Г-н Самуилов, с признателност за предоставените на клуба ни средства, Ви заявяваме, че лицето Ангел Палийски петни името Ви и разрушава престижа Ви измежду последователите на „ Ботев “ Пловдив.  Ботев Пд - Левски 0:1 @@@
Тази персона, която е основният провинен за управническата рецесия в „ Ботев “ Пловдив, още веднъж се опита да залъже жълто-черната общност, по какъв начин в обичания ни отбор проблеми няма. Но към този момент никой не му има вяра. „ Клуб на последователите на Ботев Пловдив “ и Обединени фракции „ Бултрас “ като организации, изразяващи гласа на жълто-черната общност декларират, че общественото съмнение и възмущение против Ангел Палийски доближи своя връх. Господин Палийски, наслушахме се на Вашите неистини! Всички помним, по какъв начин бяхте определен от Сдружение„ ПФК Ботев “ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате задълженията на клуба. Очевидно е, че сходно деяние е непостижимо и обещанието Ви е било следващата неистина. Също както обещанието, че тимът, спечелил Купата на България, ще бъде непокътнат и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в градежа на стадиона, прелестно знаейки, че с тези средства би трябвало да се покрият оперативните отговорности на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате ръководството на „ Ботев “ Пловдив. А даже няма да разясняваме неналичието на всякаква бистрота за финансовото положение на клуба. Не сме не запомнили по какъв начин и за какво бяхте освободен от едно предишно ръководство на клуба. Наслушахме се на лъжите Ви – за всички последователи към този момент е явно, че нямате нито нужния ценз, нито потенциала, нито морала, с цел да управлявате тим от ранга на „ Ботев “ Пловдив! Затова ние, „ Клуб на последователите на „ Ботев “ Пловдив и Обединени фракции „ Бултрас “, настояваме да се оттеглите мигновено от ръководството и от клуба. Направете го за богатството на Ботев, в случай че не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския. Никой не е по-голям от „ Ботев “ Пловдив!!! От КПБП и Обединени фракции „ Бултрас”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР