Феновете на Борусия Дортмунд излязоха с интересно послание по време

...
Феновете на Борусия Дортмунд излязоха с интересно послание по време
Коментари Харесай

Феновете на Борусия Дортмунд с интересен протест и плакати в подкрепа на Брьондби

Феновете на Борусия Дортмунд излязоха с забавно обръщение по време на успеха над своя отбор над Кьолн с 5:1 във вчерашната вечер.

Феновете на “жълто-черните” издигнаха афиш, който гласеше “долу ръцете от Брьондби. Те излязоха с тази поддръжка към почитателите на Брьондби, с който са в “побратими” взаимоотношения и чиито клуб е следващия спряган да бъде причислен като част от огромния бранд на Ред Бул, който има редица тимове.

“Hands off Brøndby!”

Message from Borussia Dortmund supporters (some of whom maintain a friendship with Brøndby) re the reports of Red Bull’s interest in the club.#BVB pic.twitter.com/7pQrtmLOHF
— Matt Ford (@matt_4d) January 24, 2020
Интересен факт в тази ситуация е, че дортмундци заемат третото място в Бундеслигата, където лидер е различен от тимовете подкрепяни от един от най-големите марки в международен мащаб - Република България Лайпциг. Интересно също по този начин беше, че към края на срещата в самодейността се включиха и почитателите на съперника Кьолн, които издигнаха афиш с сходно съдаржание, който гласеше " стойте надалеч от Брьондби ".
Бундеслига 19 кръг, петък 24 януари  Борусия Дортмунд 5:1краен резулат  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР