Феновете на BBC Breakfast вероятно очакваха да видят Нага Munchetty

...
Феновете на BBC Breakfast вероятно очакваха да видят Нага Munchetty
Коментари Харесай

Чарли Стейт от BBC Breakfast отново липсва и е заменен като колега-домакин с Naga Munchetty

Феновете на BBC Breakfast евентуално чакаха да видят Нага Munchetty да се събере още веднъж с постоянния си сътрудник Чарли Стейт, откакто той отсъстваше в продължение на няколко дни по-рано тази седмица.

Но необяснимото неявяване на Чарли от новинарското шоу продължи през уикенда, защото 60-годишният водещ беше сменен от различен сътрудник, този път Роджър Джонсън. Смята се, че Чарли е отделил време от шоуто, с цел да се отпусне през великденската почивка, само че това не е доказано.

По-рано тази седмица Нага седна на дивана с Бен Томпсън и беше ясно, че той взе до представянето с 47-годишния хазаин, като пате във вода, защото те даже имаха игриво замахване един към различен. Бен й се подигра, че написа на настолния си преносим компютър, до момента в който предаването е в ефир, което я принуди да отвърне на удара с неочакван удар.

Бен я попита: „ Какво правиш? “ И Нага отговори: „ Моята работа “, до момента в който той се майтапи, запита се дали тя написа имейл или книга, до момента в който те са домакини. Нага отвърна на удара: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР