Феновете на баскетбола в Стара Загора отброяват последните часове до

...
Феновете на баскетбола в Стара Загора отброяват последните часове до
Коментари Харесай

Любо Минчев си пожела пълна зала и приятни емоции срещу Лайден

Феновете на баскетбола в Стара Загора отброяват последните часове до началото на първия плейофен дуел сред Берое и холандския Защитена зона Лайден от шампионата ФИБА Европа. Точно в 19:00ч. на 1 октовмри(вторник) в спортна зала „ Стара Загора “ ще бъде обещано началото на срещата, която бележи началото на новия сезон за старозагорци.

Старши треньорът на „ зелените “ Любомир Минчев показа в навечерието на срещата своите упования и очаквания от излючително значимият дуел, на който почитателите на Берое ще станат очевидци. Специалистът изрази вяра, че малшансът, който преследваше играчите на тима в стрелбата при последната инспекция с Питещ, ще остане в предишното. Минчев акцентира още, че в оставащите часове ще запознае баскетболистите на тима с разбор на няколко елементи, които са от изключително значение за провеждането на идния плейоф против отбора от красивия холандски град Лайден.

„ Имаме задоволително мачове на нашия съперник и считам, че успяхме да ги разучим “, съобщи Любо Минчев във връзка предварителната подготовка на тима за идния конфликт. Всички в клуба се надяват треньорското управление да разполага с всички налични играчи.
„ Дано забележим залата цялостна и почитателите изпитат приятни страсти от двубоя„, пожела си Любомир Минчев!

beroebasket.com Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР