Феновете на Барселона бяха смутени от новината от последните дни,

...
Феновете на Барселона бяха смутени от новината от последните дни,
Коментари Харесай

Край на драмите! Барса дава договор на Меси доживот

Феновете на Барселона бяха смутени от новината от последните дни, че играещата легенда на клуба Лео Меси има алтернатива в контракта си, която му позвоялва след края на всеки сезон да напусне "Камп Ноу ", стига да реши, че не му се играе повече там. Но в този момент управлението възнамерява да успокои пристрастеностите по най-хубавия метод.

Според информациите в каталунските медии, в скоро време ще започват диалози с футболиста и обкръжението му за подписването на пожизнен контракт. Това значи, че той ще има опция да остане на терена, докато реши, а след кариерата му ще има обезпечен висок пост в управата на клуба.

Вероятно този пожизнен контракт ще включва същата алтернатива за Меси, съгласно която той ще може да напусне след края на който сезон реши. Но това няма да се отрази на бъдещата му управителна роля. Очаква се в най-кратки периоди да има развиване по тези диалози.

Към момента аржентинецът е привързан с Барселона до 30 юни 2021 година, към която дата ще е към този момент 34-годишен. Клубът има вяра, че той може да способства на терена още време по-късно и по тази причина е подготвен да го обвърже в допълнение и да играе със синьо-червения екип, до момента в който реши.

Самият Меси към този момент е обявявал, че желае да поиграе най-малко шест месеца за родния си отбор Нюелс Олд Бойс, преди да спре с футбола. Ако подпише сходен пожизнен контракт с Барселона, това няма да попречи да се завърне за малко в Аржентина, преди да окачи дефинитивно бутонките на пирона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР