Феновете на Александър Кадиев изразиха голямо разочарование от петимата кандидати,

...
Феновете на Александър Кадиев изразиха голямо разочарование от петимата кандидати,
Коментари Харесай

Сашо Кадиев зарадва зрителите на „Преди обед“

Феновете на Александър Кадиев показаха огромно отчаяние от петимата претенденти, които бяха тествани като негови наследници в предаването " Преди обед " през есента.

 

Те упорстват, че синът на Катето Евро би трябвало да бъде арестуван на работа в Би Ти Ви и да продължи да води предаването дружно с Деси Стоянова. Феновете са безапелационни в мнението си, че " Преди обед " не е същото без Сашо.

 

Все още има минимална вяра Сашо Кадиев да остане на работа в „ Преди обед ”, въпреки че разгласи, че ще напуща, настояват осведомени.

 

Александър Кадиев имал огромни проекти за нови представления и филми след напускането си от малкия екран, само че в това време се тормозил да остави сигурната си работа и изпитвал носталгия към шоуто и екипа.

 

Това го карало да се замисля от ден на ден за оставане на работа, вместо за овакантяване, настояват осведомени.

 

В същото време шефът на продукцията Георги Тошев се чудел какво да измисли, единствено и единствено да задържи звездата на работа. Нямало по какъв начин да му вдигне доста заплатата, тъй като разполагал с стеснен бюджет, само че му предложил да води рубрики, като влиза в ефир два-три пъти седмично, както да вземем за пример Радина Червенова. Така хем няма да слиза от екран, хем ще разполага със свободно време за други планове. Тошев се чудел каква графа да му измисли, единствено и единствено да го задържи.

 

Какво постанова това изпитание? Оказва се, че феновете си харесват Сашо. Актьорът през

годините беше доста подложен на критика като лекомислен, капризен и даже „ разглезен ”.

Когато стана ясно, че се кани да напуща, доста почитатели на „ Преди обед " оповестиха, че това е най-хубавото, което може да направи за предаването. Когато обаче слезе от ефир, с цел да пътува до Испания с годеницата си Ивелина преди две седмици, на негово място бяха тествани петима претенденти за водещи - актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев, Антоан Петров и журналистът Антон Биров. Хората всеобщо започнаха да се оплакват, че шоуто не им харесва без Сашо.

 

Те видяха, че Деси е сухарка, а сътрудника й години наред е прикривал

това, с помощта на възприятието си за комизъм. Иво Аръков събра най-жесток хейт – никой не го желае за водещ. Кирил Недков, който феновете на сериала „ Мен не ме мислете “ познават като бармана, който се ожени за героинята на Дария Симеонова, пък беше единствения, за който бяха изказани положителни оценки. 

 

Останалите трима оставиха феновете безразлични, а когато Сашо се върна, всички видяха позитивната разлика освен в предаването, само че и във водещата Деси, която изглеждаше по-усмихната и спокойна.

Явно с годините двамата с артиста са се нагодили един към различен и се усещат добре дружно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев „ Преди обед “ Деси Стоянова Иво Аръков Кирил Недков Петър Дочев Антоан Петров Антон Биров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР