Феновете на Адел отново са неприятно изненадани - британската попсензация

...
Феновете на Адел отново са неприятно изненадани - британската попсензация
Коментари Харесай

Лоша новина - Адел слиза от сцената?

Феновете на Адел още веднъж са неприятно сюрпризирани - английската попсензация заяви, че краткотрайно се отдръпва от сцената. Певицата ще остави кариерата си на пауза за повторно след концерта си в Лас Вегас, само че този път повода не е любовта.

Адел е решила да реализира втората си огромна фантазия след пробив в музиката, а точно да приключи висше обучение със компетентност " Английска литература ". Певицата споделя, че постоянно е желала да продължи образованието си, откакто приключи учебно заведение, само че поради шеметната ѝ музикална кариера, тя по този начин и не съумяла да го направи.

Новината, че ще си даде дълга отмора от музиката, Адел заяви след излизането на новата ѝ ария I Drink Wine в четвъртък, напомня " Телеграф ".

" Наистина доста желая да получа тапия за Английска литература. Ако не бях съумяла в музиката преди години, сигурно през днешния ден щях да бъда преподавател по литература. Мисля, че постоянно съм изразявала любовта си към този предмет посредством музиката. Планирам до 2025 година да стана преподавател, по тази причина желая да получа тапия ", показа изпълнителката.

Адел обаче не се ангажира със периоди по кое време ще се върне на сцената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР