Феновете на „Кардиф“ и „Нант“ плакаха рамо до рамо за

...
Феновете на „Кардиф“ и „Нант“ плакаха рамо до рамо за
Коментари Харесай

Фенове на „Кардиф“ и „Нант“ плачат за Сала

Феновете на „Кардиф“ и „Нант“ плакаха един до друг за изчезналия футболист Емилиано Сала. Това се случи по време на мач от френската Лига 1. „Нант“, за който игра аржентинецът, посрещна „Сент Етиен“ (1:1), като дуелът бе отдаден на нападателя. Привържениците на домакините спретнаха специфична хореография с името и лика на футболиста. Многобройна агитка от „Кардиф“ пък разпъна трогателен транспарант.

„Никога не те видяхме по какъв начин играеш за нас, нито да бележиш, само че, Емилиано, ти си нашата красива синя птица и постоянно ще те обичаме“, гласеше плакатът на почитателите от Уелс.

Играчите на „Нант“ пък играха с фланелки, на които бе изписано името на Сала.

А по същото време на две места с разстояние от 750 км по сред им изплуваха предмети от частния аероплан, с който пътува играчът. Парче възглавница от седалка е била открита на плаж край Суртанвил на северното френско крайбрежие. Отломки от самолета пък изплуваха на крайбрежията в Ротердам (Холандия). Специална лодка с екип от водолази стартира търсене под вода към остров Гърнзи, където за последно е бил засечен летателния уред на Сала преди да изчезне. Претърсването ще обхване квадрат от 4 морски благи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР