Феновете изглежда са против това Кардашиян да присъства на мача

...
Феновете изглежда са против това Кардашиян да присъства на мача
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал нарекоха Ким Кардашиян „ловец на слава“, след като чуха, че тя ще присъства на огромния им сблъсък от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен... и настояват, че Риана е ПРАВИЛЕН фен, който е бил „с нас в окопите“


Феновете наподобява са срещу това Кардашиян да участва на мача им с Байерн довечера и приветстваха Риана като образец за почтен покровител на звезда.

Риана участва, когато Арсенал победи Евертън с 5-1 през февруари 2018 година, в един сложен сезон, когато заекнаха до шесто място във Висшата лига и се сбогуваха с Арсен Венгер.

Феновете нарекоха Ким Кардашиян „ ловджия на популярност “ и не желаят тя да участва на мача им против Байерн Мюнхен, както се приказва.

За разлика от това, покровител приветства Риана като същински почитател и показа фотография от нейното посещаване на Арсенал през 2018 година - макар че тя беше там единствено като представител на PUMA 

Вашият браузър не поддържа iframes.

Поп звездата се срещна с играчи и беше приветствана като амулет - само че тя беше там единствено като дипломат на PUMA, би трябвало да се означи.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР