Феновете бяха достатъчно разочаровани от изненадата, че ако не са

...
Феновете бяха достатъчно разочаровани от изненадата, че ако не са
Коментари Харесай

Metro Exodus може да се изтегли предварително от поръчалите от Steam, но не и Epic Store


Феновете бяха задоволително разочаровани от изненадата, че в случай че не са авансово закупили Metro Exodus от Steam, ще би трябвало да чакат една година поради Epic Store. Още една подигравка на ориста обаче ни носи нова пикантна детайлност – в случай че фактически сте поръчали Metro Exodus през Steam можете да изтеглите и инсталирате играта още преди издаването ѝ в петък. Metro Exodus могат да изтеглят авансово от поръчалите от Steam, само че не и от Epic Games магазина. Останалите ще би трябвало в допълнение да изчаква, с цел да могат да изтеглят заглавието в края на седмицата.

Предварителното евакуиране на игри към този момент е присъщо за персоналните компютри и даже за конзолите. Идеята е да започнете да играете директно откакто издателя заявява играта като пусната в продажба. Трикът е платформата, на която тя работи, да я изтегли и конфигурира преди окончателното издаване. Deep Silver непретенциозно вметна в своя Twitter акаунт, че функционалността ще е налична за Steam играчите. След въпрос от любопитен почитател обаче компанията добави, че опцията за предварителното евакуиране на играта през Epic Store даже не е планувана от разработчиците.

Това значи, че ще би трябвало да изчакате, до момента в който клиентът на Epic изтегля и настрана конфигурира повече от 50GB наличие на вашия компютър. Дано имате надеждна интернет връзка!

Новината ни кара да си зададем въпроса, на кого симпатизира Deep Silver, на Valve или Epic? Очевидно щом закъснелите на Steam би трябвало да чакат цяла година, а не ден-два, целта е ориентиран към новия азбучник. Пренебрегването обаче на една толкоз елементарна, само че потребна функционалност несъмнено не се вмества в логиката на нещата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР