Фенове на ЦСКА тръгват на поход към централата на УЕФА

...
Фенове на ЦСКА тръгват на поход към централата на УЕФА
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА тръгват на поход, ще протестират срещу УЕФА в Швейцария

Фенове на ЦСКА потеглят на поход към централата на УЕФА в швейцарския град Нион. За организацията заяви формалният уебсайт на „ алените ", а повода е недопускането на тима в жребия за Лига Европа, който се организира в понеделник.

Както е известно в края на предходната седмица от европейската централа записаха ЦСКА за жребия за първия кръг на втория по мощ континентален клубен шампионат, само че директно преди тегленето тимът беше изваден и сменен от „ Дунав ".

Причината за това деяние е, че УЕФА смята сегашния ЦСКА в Първа лига за новооснован клуб, а подобен не би трябвало да има право да взе участие в евротурнирите в първите три години от съществуването си. Това удостовери и президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов на конференция през днешния ден. Той обаче посочи, че съгласно БФС ЦСКА в действителност е Литекс и по тази причина родната централа е издала лиценз на отбора. Михайлов въпреки всичко посочи, че " алените " още имат късмет да апелират и не всичко за тях е изгубено.

„ Нека да заявим на УЕФА на място какво мислим за скандалното изваждане на нашия клуб от жребия за Лига Европа в понеделник. Тръгването към Швейцария е на следващия ден (21 юни, сряда) в 14:00 часа. Сборният пункт е на паркинга на магазин " Метро " на изхода на София в посока Калотина. Пристигане в Нион в четвъртък.Тръгване назад към България в петък.

Нашата идея е обективна! Всички би трябвало да схванат, че никой не може да се подиграва с нас!
Нека да покажем на самозабравилите се служителите в УЕФА, че няма да поносим своеволията им ", написаха почитателите на ЦСКА.

За похода има и обезпечен превоз с рейсове, а всеки искащ може да се включи и с персоналния си автомобил.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР