Фенове на ЦСКА - София опитаха да подкарат товарно превозно

...
Фенове на ЦСКА - София опитаха да подкарат товарно превозно
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА - София опитаха да подкарат товарно превозно средство в Бистрица

Фенове на ЦСКА - София пробваха да подкарат товарно транспортно средство, паркирано наоколо до стадиона в Бистрица. Това се случи по време на дербито от 23-ия кръг на efbet Лига против ЦСКА 1948.

Возилото е било отключено, което разреши на младежите с червени шалове да влязат в него. Малко по-късно обаче притежателят на транспортното средство се появи, а последователите се разбягаха.
 Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха
Иначе дуелът мина без съществени произшествия, като само след края на мача кметът на село Бистрица Самуил Попов леко е потърпевш, откакто станал очевидец на пердах и се опитал да го спре.
 Кметът на Бистрица пострада, откакто се опита да спре пердах сред почитатели Кметът на Бистрица пострада, откакто се опита да спре пердах сред почитатели
Над 1000 почитатели на ЦСКА - София се бяха позиционирали по хълмовете към стадиона в Бистрица. Припомняме, че те взеха решение да не си купуват билети за срещата, защото отпуснатата численост беше едвам 250, а вместо това поддържаха своите любимци отвън рамките на спортното оборудване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР