Фенове на ЦСКА-София изразиха своето негодувание от действията на две

...
Фенове на ЦСКА-София изразиха своето негодувание от действията на две
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА-София бесни на две от звездите, “хванаха” ги на купон в Слънчев бряг

Фенове на ЦСКА-София показаха своето възмущение от дейностите на две от звездите на алените - Али Соу и Едвин Джеси. Привържениците настояват, че часове след домакинското тъждество на отбора (1:1) против Локомотив (Пловдив) са засекли двамата да купонясват в дискотека на Слънчев бряг. Голмайсторът на алените е сниман по какъв начин се “раздава” на барабани.



Запалянковците изпратиха и фотоси до редакцията ни, потвърждавайки, че на тях са точно Соу и Джеси. Те са в компанията на две дами, едната от които е приятелката на Али Соу.



“Здравейте! Като почитател на футбола и ЦСКА желая да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОКАЖА на Върховен административен съд и пред обществото за какво звездите на моят по този начин обичан тим са в извънредно неприятна форма. Истината е, че по стичане на събитията се озовах на дискотека или чалготека в Слънчев бряг! И какво да видя??? Г-н Али Соу и господин Едвин Джеси в компанията на две дами. Няма по какъв начин да си експерт на терена, откакто си експерт на дискотечните барабанчета! Навярно честваха равенството ни с Локо Пловдив на АРМИЯТА! Поздравления за “дискотечната” игра, единствено ЦСКА!”, написа ни един от ентусиастите. efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР