Фенове на поредицата Сексът и градът знаят, че изпълнителите на

...
Фенове на поредицата Сексът и градът знаят, че изпълнителите на
Коментари Харесай

Цялата история на отношенията и враждата между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Фенове на поредицата " Сексът и градът " знаят, че изпълнителите на основните функции, актрисата Сара Джесика Паркър и Ким Катрал, в действителния живот не се харесват. Но техният спор доближи напълно ново равнище. Преди години имаше клюки, че Катрал ненавижда Паркър поради по-високите ѝ възнаграждения за сериала и кино лентата. И въпреки всичко, оказа се, че ябълката на раздора сред актрисите не са били парите.

През 1997 година, когато и двете са утвърдени за " Сексът и градът ", Ким Катрал е на 40 години, а зад тила си тя има няколко десетки огромни функции в театъра и киното. Междувременно Сара Джесика Паркър е известна повече с помощта на романа си с Робърт Дауни-младши и Никълъс Кейдж, в сравнение с поради актьорската си работа.

Според книгата от 2008 година, на Клифърд Стрейт, който играе Станфорд Блач в сериала, напрежението на снимачната площадка стартира, тъй като Катрал е " същинска комедийна актриса и всякога, когато е на фотоси, светлините на прожекторите просто я намират сами. "
Това е проблем за Сара Джесика Паркър, която е основната героиня на сериала.

Със Синтия Никсън, Сара се познава доста преди фотосите, а с Кристин Дейвис бързо се сприятелява. Актрисите странят от Катрал, която явно не се вписва в тази компания заради възрастовата им разлика, тя е с 10 години по-голяма. Така те оставят Катрал отвън тяхната другарска група.

На публични събития те съумяват да се преструват, че са в най-хубави връзки и в живота. Но за разлика от Spice Girls, които са в действителност приятелки, в реалност, връзката сред Сара, Ким, Синтия и Кристин не е толкоз страхотна.



След като съдействие им завършва, Катрал не вижда нуждата да се преструва, че с Паркър се харесват.

През 2009-та когато ELLE пита Паркър за слуховете, че Катрал не желае да си комуникира с другите актриси тя сподели: " Мисля, че хората не желаят да повярват, че обичам Ким. Аз я боготворя. Без нея нямаше да се съглася за кино лентата. Няма и не бих. "

Когато Daily Mail пита Катрал по отношение на коментара на Паркър за ELLE, тя споделя " Мисля, че Сара е права. Хората не желаят да повярват, че не се ненавиждаме. Те прекомерно доста влагат в концепцията за две мощни сполучливи дами, които са във омраза една с друга. Истината, че се разбираме и щастливо си вършим работата дружно не е задоволително забавна клевета. Сара е фантастична. Тя е родена за водач и управлява екипа по мощен и лек метод. Изтощително е непрекъснато да приказваме за това и пък става скучно. "

Въпреки това, през 2004 по време на премиите ЕМИ Ким Катрал седи на обособена маса от другите три актриси. В отговор тя сподели: " Да не сме най-хубави приятелки? Ние сме професионални актриси. Всяла си има собствен личен живот. "

През 2018 година известният ефирен сериал " Сексът и градът " става на 20 години, а почитателите на шоуто се надяват, че тази година ще видят продължение на историята.

Мрежата мощно подхранва слуховете за идна премиера на нов филм, основан на поредицата.
Но още през 2017-ма оказва се, че работата по плана е спряна.

В скорошно изявление, актрисата Сара Джесика Паркър, която играе Кари Брадшоу, споделя, че третата част на " Сексът и градът " няма да излезе на огромния екран, с помощта на " несъответстващи условия " на сътрудника й Ким Катрал към Warner Bros. Така Сара прибавя сол към една отворена рана.

Миналата година на въпроса, дали в миналото ще има продължение на " Сексът и Градът ", Катрал изрично декларира, " За мен не! Това ми стана ясно сега, в който навърших 60! Това беше един доста явен миг, в който осъзнах какъв брой години още имам и какво желая да направя с тях и какво още не съм направила. Шоуто беше ужасно във типа си на сериал, а двата кино лентата бяха просто бонус. "

По-рано през февруари покруса настигна фамилията на 61-годишната Ким. 55 годишният ѝ брат умря.

Сара Джесика остави на пръв взор почтен коментар в обществената мрежа, като изрази съболезнованията си на колежката си. Но в подмяна получи остри рецензии за дейностите си.

Ким също разгласява обществено в Instagram текст, в който съобщи, че не се нуждае от съболезнованията на лицемерната Паркър.

" Нямам потребност от любовта или поддръжката ти в това трагично време... Майка ми попита през днешния ден: " Кога тази лицемерка ще те остави на мира? " Твоите непрекъснати напомняния за себе си са мъчително увещание за това какъв брой жестока беше тогава и продължаваш да бъдеш и в този момент. Нека да ти обясня, в случай че към момента не ти е ясно. Ти не си моето семейство. Ти не си мой другар. Пиша това, с цел да кажа за финален път. Престани да използваш нещастието, с цел да възстановиш личния си имидж на сладко момиче. "

От своя страна Сара Джесика Паркър не е коментирала грубата подигравка на Катрал.

В изявлението си с Пиърс Морган, Катрал заключи " Това са моите 60-те! И те са за взимане на решения за себе си. Не за моята кариера, а за себе си. И това възприятие е фантастично! "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР