Фенове на пловдивския Ботев се включиха в борбата с коронавируса.

...
Фенове на пловдивския Ботев се включиха в борбата с коронавируса.
Коментари Харесай

Фенове на Ботев се включиха в борбата с коронавируса

Фенове на пловдивския Ботев се включиха в битката с ковид. Обединени фракции " Бултрас " вземат участие в начинания, проведени от Българския червен кръст и приканват техните другари от Спартак (Варна) и Нефтохимик (Бургас) да създадат същото.
 Тодор Неделев призна: Отново желая в чужбина
Тодор Неделев призна: Отново желая в чужбина

Халфът отговаряше на въпроси на почитателите

Ето какво написаха почитателите на " канарчетата " на формалната си страница:

" Ботевисти,

всички сме добре осведомени със обстановката в страната и света, нещата които се случват и тези, които предстоят. По този мотив Обединени фракции Бултрас се включихме интензивно в поддръжка на битката с Covid-19 през последните дни, макар че до този миг не сме го разгласявали гласно. Всеки един от нас е задължен да направи своята равносметка за протичащото се и самичък да реши дали има предпочитание да оказва помощ на улицата или да го направи от у дома.

Организираните почитатели на Ботев постоянно сме взимали отношение и не сме стояли безучастни към проблемите на обществотo ни. Затова в този момент се обръщаме към вас - всички последователи на Ботев Пловдив, приятелите ни от Спартак Варна и Нефтохимик Бургас, да се присъедините към самодейностите под патронажа на Български червен кръст (БЧК).

Вземайки поради тежкото състояние, в което е опазването на здравето ни, провокираме хората нямащи опция всекидневно да се откъснат от служебни и персонални задължения да посетят центровете за кръводаряване, само че заобикаляйки огромно скупчване на хора.

Призоваваме Ви да се включите и дадете своята поддръжка към възрастните хора и тези в потребност, които ще останат по домовете си в идващите седмици и дружно да им подадем ръка, с цел да знаят, че не са сами в тези тежки дни.

Някои от нас към този момент го вършат - направете го и Вие.

Заедно ще устоим!

Бъдете виновни! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР