Фенове на лондонския Арсенал подложиха на свирепа критика светската лъвица

...
Фенове на лондонския Арсенал подложиха на свирепа критика светската лъвица
Коментари Харесай

Фенове на Арсенал нападнаха Ким Кардашиян

Фенове на лондонския Арсенал подложиха на свирепа рецензия светската лъвица и риалити звезда Ким Кардашиян. Поводът е, че тя не е подкрепила арменския футболист на " топчиите " Хенрик Мхитарян, който отпадна от групата за финала на Лига Европа по политически аргументи.
 Челси и Арсенал оформиха британски край и в Лига Европа
Големият мач ще се организира в столицата на Азербайджан Баку на 29 май. Армения и Азербайджан имаха боен спор за териториалната принадлежност на Нагорни Карабах и управлението на Арсенал реши да не нервира домакините с наличието на Мхитарян в състава, а и по този начин му икономисва неприятни прекарвания.

Феновете се появиха в мненията на обява на Кардашиян в Туитър, в който тя споделя спомен отпреди година, когато е посетила Армения.

" Когато ви изнася, пишете за Армения. Когато Мхитарян пропуща финала в Лига Европа - мълчите. Вие сте срам за вашата страна ", написа ядосан последовател.

Донякъде рецензиите към Кардашиян са пресилени, защото решението да пропусне мача е персонално на Мхитарян. Поне по този начин беше оповестено от клуба. Той заяви за това на подготовка на тима, а останалите играчи го приветстваха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР