Фенове на Локомотив Пловдив поискаха официално среща с министър председателя

...
Фенове на Локомотив Пловдив поискаха официално среща с министър председателя
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив Пловдив: Напрежението нараства, искаме среща с премиера Борисов

Фенове на Локомотив Пловдив желаеха публично среща с министър ръководителя Бойко Борисов,  министъра на спорта Красен Кралев и министъра на финансите Владислав Горанов. Причината за това е, че „ черно-белите “ последователи не са удовлетворени, че страната е подготвена да дострои стадион „ Христо Ботев “, а за стадион „ Локомотив “ към този момент не са планувани сходни средства.
" Базите в Пловдив са в доста неприятно положение. На стадион Локомотив през 2004 година падна цяла естрада. Веселин Марешки даде обещание пред 2500 фена да направи естрада „ Бесика “, само че не го направи. Затова ще желаяме от премиера,  в случай че не може да стане стадион „ Пловдив “, то тогава колкото пари се дадат за стадион " Христо Ботев ", то толкоз да се дадат и за стадион Локомотив ", безапелационни са почитателите на Локо.

" В сряда бяхме 200 индивида с 200 коли. Можеше да блокираме града, само че след диалози с полицията взехме решение да не го вършим и да спазим положителния звук. Затова първо желаеме среща с Бойко Борисов. Искахме среща сред почитатели на Локомотив, Ботев представители на Общината и страната, само че такава не се състоя ", споделиха още почитателите на Локо.
„ Ние не сме срещу да се построи стадион „ Христо Ботев “. Нека се знае. Но щом ще се оказва помощ на единия клуб, дано се помогне и на другия. Ние не считаме, че страната е длъжна на никой. Но щом е решила да обърне лице към спорта, дано тогава да се гледа най-разумното нещо, а точно създаване на стадион " Пловдив ". Нямаме проект, какво ще предприемем, в случай че не бъдем чути. Много е елементарно да блокираме кръстовища и да кажем: „ Искаме стадион “. Всичко зависи от желанието на страната, по тази причина желаеме и среща. Кметът сподели, че финансирането ще е държавно и той ни препрати към премиера. Да, може да се стигне до митинги, тъй като напрежението ескалира и за това е добре този въпрос един път за постоянно да се реши “, допълниха почитателите на Локо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР