Фенове на Локомогив София, техници в Софийската опера, са автори

...
Фенове на Локомогив София, техници в Софийската опера, са автори
Коментари Харесай

Мемориалът в Хирошима осквернен от служители на Софийската опера

Фенове на Локомогив София, техници в Софийската опера, са създатели на вандалската демонстрация в Хирошима. Това заяви шефът на институцията акад. Пламен Карталов, представен от Българска национална телевизия. Съставът е в Япония е на турне в страната и по думите на шефа, след представлението ще бъде поднесено публично опрощение. Служителите към този момент са уволнени и извадени от групата.
Вчера стана известно, че паметника е бил опозорен с три графита, единият от които е бил на български и гласи " Локо София ". Надписът е бил надраскан с черен спрей на едно от огражденията в комплекса, отдаден на жертвите от атомните бомбардировки на 6 август 1945 година

Пазачът на комплекса съобщи, че е разкрил този и още два сходни надписа в понеделник. Единият е бил върху ограда за ремонт към самия музей, другият - върху скамейка наоколо до купола, а третият - върху вратата на постройката за събиране на отпадък. От градската администрация оповестиха, че са извънредно разочаровани от вандалската демонстрация върху едно от най-емблематичните места в града, което се посещава целогодишно от хора от целия свят, съобщи NHK World Japan.

Ръководството на Локомотив София осъди остро вандалската демонстрация на почитател на клуба в Хирошима. Подобни прояви на ентусиасти пристрастености върху монумент на културата са извънредно грозни и не хармонират с нашите разбирания за фенско държание ", пишат от управлението на клуба.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР