Фенове на Лили Иванова я хванаха в поредната лъжа, пишат

...
Фенове на Лили Иванова я хванаха в поредната лъжа, пишат
Коментари Харесай

Пловдив бойкотира Лили Иванова!

Фенове на Лили Иванова я хванаха в следващата неистина, пишат те във фейсбук страницата й. Този път не става въпрос за първите числа от ЕГН-то й, за които от години се знае, че са фалшифицирани, а за концерта й в Пловдив, който би трябвало да се състои през днешния ден, написа "Телеграф ".

Първоначално рециталът й беше разгласен за 28 юни в Античния спектакъл в Пловдив, само че няколко дни преди датата бе отсрочен за 9 юли поради неприятното време. В 14 часа в събота от екипа на певицата оповестиха: "Важна смяна за всички с билети за концерта в Античния спектакъл, Пловдив на 9 юли! Въпреки голямото предпочитание на целия екип да запазим неповторимата атмосфера в Античния спектакъл, още веднъж се постанова да се съобразим с атмосферните условия и метеорологичната прогноза за понеделник и сме принудени да преместим мястото за провеждането на концерта в зала С.И.Л.А. Билетите ще важат без нужда от презаверяване и ще се погрижим за адаптирането към новата скица и настаняване на публиката. Предварително благодарим за разбирането. "

През цялото това време обаче се е знаело, че по стратегия на 9.07 концерт в Античния спектакъл ще изнесе австрийският пианист Рупърт Хубер с родната барабанистка Мария Петрова. Въпреки това Лиленце-Пиленце разгласи промяната в последния миг, а брошурата с програмата разгласява неин обожател в мненията под поста й.

Това възбуди множеството почитатели, които обявиха, че ще бойкотират концерта й и започнаха да оферират билетите си на много по-ниски от закупените цени.

"Повечето от закупилите билети хора от цялата страна избират да посетят тъкмо Пловдив поради опцията да се насладят на концерта не къде и да е, а в Античния спектакъл. Именно поради това доста биха предпочели да се понамокрят малко, само че не и да им се размени атмосферата с една елементарна зала. Оставете концерта да си бъде на първичното място! " Призова Мария Андреева.

Лили Митева споделя, че доста хора връщат билетите от 28 юни, тъй като на 9.07 не са в града. На всичките въпроси на почитателите никой не отговори на страницата във фейсбук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР