Фенове на Левски и ЦСКА за пореден път се постараха

...
Фенове на Левски и ЦСКА за пореден път се постараха
Коментари Харесай

Ракети, факли, димки и бой на „Вечното дерби“ между феновете

Фенове на Левски и ЦСКА за следващ път се постараха да опорочат футболния празник, който трябваше да се състои във финала за Купата на България. Ракети, факли, димки и пердах сред ултраси от двете страни провокираха намесата на няколко хиляди служители на реда на националния стадион „ Васил Левски “.

На почивката на срещата Сектор В и Сектор Г си размениха по няколко изстрела с ракети, а от „ аления “ завършек на трибуните потеглиха огромна група нападателни ентусиасти, с цел да потърсят физическа разпра. Единствено униформените предотвратиха по-сериозните ексцесии.

За малко през втората част мачът бе пресечен поради димна завеса от хореографията на агитките, а отвън стадиона малко преди мача се е стигнало до няколко ареста на буйстващи фенове на мача.

Видяхме и кола за спешна помощ да минава на няколко пъти по пистата, само че на този стадий не е известно какво е наложило намесата на медиците, като само остава вярата, че не е било за нещо прекомерно съществено.

Междувременно на терена и постави завършек на тригодишната „ суша “ за победи над ЦСКА, както и на 15-годишното очакване за трофей в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР