Фенове на комиксите, киното, игрите и научната фантастика прекараха почивните

...
Фенове на комиксите, киното, игрите и научната фантастика прекараха почивните
Коментари Харесай

Хиляди фенове посетиха второто издание на фестивала Aniventure Comic Con

Фенове на комиксите, киното, игрите и научната фантастика прекараха почивните дни като част от фестивала Aniventure Comic Con. Той е измежду най-мащабните събития в актуалната поп просвета и се организира за втора поредна година в София.

Да се преобразиш в обичаната си комикс или кино звезда, а даже и да се срещнеш персонално с нея. Да станеш победител в шампионат за компютърни игри, да се научиш да танцуваш корейски съвременни танци или просто да се позабавляваш с другари на настолни игри. Това бяха единствено част от приключенията, които предлага фестивалът
Снимка: bTV
„ Тук оживяват всички герои от филми, от игри. Ние взехме решение да създадем най-пряка връзка с това и да покажем на хората по какъв начин е в света на киното” – споделя Деница Митова, която е уредник на щанда за грим.
Снимка: bTV
Най-популярните влогъри в България, както и създателите на най-нашумелите онлайн комикси по света също бяха част от събитието. Един от тях е българина Стен Дамянов, който показа и първия си напълно авторски комикс " Просто Спас ".

Своя звезден подпис получиха почитателите на хитовите сериали " Игра на Тронове " и " Викинги ". Те се срещнаха персонално с Мод и Джорджия Хърст, Крисчън Найрн, Даниел Портман и Краля на нощта Владимир Фурдик.
Снимка: bTV
„ Осми сезон на 'Игра на тронове " е един от най-хубавите, с най-хубави епизоди. Там сме дали всичко от себе си и в действителност би трябвало да се чака с неспокойствие, тъй като за мен, доста неща съм видял като каскадьор, само че там надминахме всичките си упования.”, показа артистът от „ Игра на Тронове” Владимир Фурдик.

Стотици фенове на героите от сериалите, предавани по bTV Action, демонстрираха своите най-хубавите ръчно направени костюми, а най-оригиналните бяха отличени от bTV Action с три парични награди.

" Идеята да си видиш обичания воин онлайн, даже да не е същинският, а анй-близката версия е доста крепко. Освен това да си направиш костюма от нищо и да знаеш, че си обичания си воин е още по-готино ", споделя Елиза Банзуркова, почитател на фестивала.
Снимка: bTV
От сцената на фестивала актьорите от най-любимия български сериал " Скъпи наследници ", споделиха разкази от кухнята за най-предизвикателните подиуми в продължението на сериала, което стартира на следващия ден, от 18:00ч. по bTV

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР