Фенове на "Имението Даунтън", кралското семейство, замъците и кралския начин

...
Фенове на "Имението Даунтън", кралското семейство, замъците и кралския начин
Коментари Харесай

О, да! Вече можеш да отседнеш в замъка от Имението Даунтън

Фенове на "Имението Даунтън ", кралското семейство, замъците и кралския метод на живот - ликувайте! Защото на 29 ноември ще имате опцията да отседнете в замъка, в който е сниман едноименния сериал.

Замъкът ще бъде отворен за резервации посредством Airbnb на 1-ви октомври,а цената ще бъде 120 паунда или към 260 лв. на човек.

 имението даунтън Istock

Гостите ще бъдат обгрижвани като че ли са част от семейството Кроуили и ще имат опцията да прегледат величествената постройка. Те ще могат да се насладят на коктейли в компанията на същинските жители на имението Highclere Castle - графът и графинята от Карнарвон, както и на обичайната вечеря в трапезарията, където ще бъдат обслужени от иконома имението.

 имението даунтън imdb.com

След вечеря ще бъде сервирано кафе в библиотеката, а по-късно гостите ще могат да си починат в една от главните спални със лична баня и панорама към големия парк към имението. На сутринта ще има и закуска, несъмнено, която ще премине в разходка из парковете на замъка.

 имението даунтън imdb.com

"Истинска привилегия е да мога да нарека Highclere Castle мой дом. За мен е наслаждение, че ще мога да го споделя с други хора и те ще имат опцията да отседнат тук ", споделя лейди Карнарвон. "Замъкът е бил наш семеен дом от 1679 година насам и има извънредно богата история. Искам да опазя това историческо завещание и да го споделя с колкото се може повече хора ", споделя още тя.

За да разгледате имението, посетете - Airbnb.com/downtonabbey

Още:
3 кралски предписания за следобеден чай в жанр "Имението Даунтън " „ Имението Даунтън “ отваря порти днес
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР