Фенове на Филип Буков предлагат той да води Сървайвър, ако

...
Фенове на Филип Буков предлагат той да води Сървайвър, ако
Коментари Харесай

Филип Буков сменя Джаферович в Сървайвър

Фенове на Филип Буков оферират той да води „ Сървайвър ”, в случай че се възвърне след престоя си в болничното заведение. Смятат, че това е единственият човек, който е задоволително добре квалифициран, с цел да може почтено да замести обичания им водещ Владо Карамазов. „ Ако не е Карамазов, би трябвало да е Буков ”, считат феновете.

Но до момента в който в България го хвалят, артистът, наподобява, не си изкарва по никакъв начин прелестно в Доминикана, тъй като попадна в болница. Актьорът твърди, че е добре и скоро ще се върне на острова, само че не би било вярно той да се включи още веднъж в игрите, до момента в който другите участници са гладни и изтощени, а той сит, отпочинал на същинско легло и заздравен с лекарства. Заклетите почитатели на „ Сървайвър ” като цяло стопираха да гледат новия сезон на Би Ти Ви, тъй като са на мнение, че епизодите са прекомерно дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите уеб сайтове. Само че Филип Буков прави изключение и по тази причина няма да е чудно, в случай че той просто се включи като водещ, тъй като Ваня Джаферович отнася непрестанно рецензии, написа Хотнюз.



Според всеобщото мнение, Буков е най-симпатичният състезател от тима на известните. Дамите пък не се тормозят да разясняват, че е доста прекрасен и с наслада биха го гледали до края. Всъщност доста фенове – в това число мъже, споделят мнение, че младият артист е единственият човек, поради който си коства да се гледа риалитито в настоящия си вид. Засега към момента не е ясно дали Джафирович ще си хване самолета назад или Буков просто ще му стане ководещ. За разлика от хърватина, Буков има отличен български след образованието си в театралната академия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР