Фенове на Ботев (Пловдив) разпространиха поредна декларация, с която настояват

...
Фенове на Ботев (Пловдив) разпространиха поредна декларация, с която настояват
Коментари Харесай

Феновете на Ботев с поредна декларация

Фенове на Ботев (Пловдив) разпространиха поредна декларация, с която упорстват за оставката на цялото на управление на клуба.  Бултрасите: Нашият проблем е Ангел Палийски! От Самуилов желаеме да изведе Ботев на полагащото му се място Публикуваме позицията на почитателите без редакторска интервенция:

" До всички, които обичат ПФК „ БОТЕВ Пловдив “

Всеки, който обича ПФК „ Ботев Пловдив ", има правото да каже на глас своите мисли и да се бори за добруването на обичания тим по този начин както откри за добре. Ние не виждаме в " Сдружение ПФК Ботев ", " Сдружение Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и Обединени фракции " Бултрас “ изразители на нашите гласове нито считаме, че е задоволително това, което до в този момент са създали, с цел да се усъвършенства ситуацията в ПФК „ Ботев Пловдив “. Напомняме, че живеем в демократична европейска страна, в която към момента правото на сдружаване не е анулирано. Уважаваме техните позиции и постоянно ще ги подкрепим когато са ПРАВИ.

В тази връзка споделяме позицията им във връзка с Ангел Палийски, който държим виновен за поредицата некадърни и недалновидни управнически решения. Това обаче, което отличава нашето виждане от това на трите фенклуба е, че имаме искания към притежателя Георги Самуилов, тъй като в последна сметка не трябва да се самозалъгваме, че само и единствено Палийски е виновен и единствено и само той е ЧЕРНАТА ОВЦА в това управление. Ние не имаме вяра, че неговото премахване ще реши проблемите на „ Ботев Пловдив " Това е химера! Главният провинен е различен и това би трябвало да е ясно на всички. Ангел Палийски е ИНСТРУМЕНТ и ФУНКЦИЯ единствено и само на лицето Героги Самуилов.

Утопия също по този начин е насладата от вчерашния мач против ПФК „ Черно море “. Самозалъгваме се в случай че се радваме от тази измъчена „ победа “. Любимият ни тим беше изправен пред младежите на „ Черно море “, тъй като както е известно титулярите са с Ковид-19. Нагледно видяхме какво е положението на „ Ботев Пловдив ", тъй като с доста напор съумя да вкара един единствен гол. Истината е, че тази победа е по-скоро засегнатост и позор за тима ни, само че в същото време потвърди независимо, че „ царят е гол “ и би трябвало да бъде детрониран. Затова продължаваме да настояваме за оставката на цялото управление на “Ботев Пловдив " и най-много на Георги Самуилов.

Обединение на почитателите за избавление на ПФК „ Ботев “ Пловдив ", написаха почитателите на " жълто-черните ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР