Фенове на Ботев (Пловдив) написаха трогателно писмо за Тодор Неделев,

...
Фенове на Ботев (Пловдив) написаха трогателно писмо за Тодор Неделев,
Коментари Харесай

Фенове на Ботев с трогателно писмо за Тодор Неделев

Фенове на Ботев (Пловдив) написаха прочувствено писмо за Тодор Неделев, който неотдавна се раздели с клуба.

" Какво е фамилията? Това е мястото, където се чувстваш спокоен и вкъщи. Това са хората, които обичаш и които продължаваш да обичаш, каквото и да са създали или пък ти на тях. Хората, които даже да загубиш краткотрайно, си сигурен, че един ден ще се завърнат, тъй като в действителност в никакъв случай не са си тръгвали от сърцето ти.

Преди няколко дни Тошко Неделев напусна Ботев и реши да продължи кариерата си в Лудогорец. Това се случи малко преди 111-тата годишнина на клуба ни и 120 години от рождението на легендата Никола Щерев - Старика. Малко е да се каже, че почитателите на тима бяхме съкрушени. Всички ние в един миг се почувствахме излъгани, предадени и ограбени... Но можем ли да му се разсърдим?
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Не можем.

Защото Тошко е нашето златно момче. Той е част от нашето семейство и в никакъв случай няма да ни напусне.

Тодор Неделев направи чудеса в Ботев. Накара ни да мечтаем. Накара ни да се усмихваме и във всеки мач да чакаме магията - невероятното допиране, немислимия пас, хирургически точния удар... Накара ни да сме горди, че имаме състезател, какъвто никой различен тим не има.

За съвсем две години, откогато съществува бюлетин " Канарче ", не успяхме да създадем изявление с Тошко, опитвахме няколко пъти, само че все уцелвахме несъответствуващ миг. Но, поглеждайки броевете обратно, се оказва, че съвсем във всеки един от тях по някакъв мотив се загатва Тошко - с безпределно почитание и удивление. Това най-силно си проличава в интервютата с почитатели, като на нормалния въпрос: " Кой е обичаният Ви футболист на Ботев Пловдив? " съвсем всички дават отговор: " Тодор Неделев " и имат своята история и своя паметен миг с него.

Боли. И ще продължава да боли.

Но в този момент можем единствено да пожелаем на Тошко " На добър път! " и да чакаме деня, в който ще се завърне с магията си още веднъж при нас.

И да му кажем: Тоше, не навеждай глава! Гледай самоуверено напред, бъди горделив с всичко, което си постигнал, продължавай да носиш ботевския дух и не забравяй жълто-черното си семейство! "

Бюлетин " Канарче "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР