Фенове на Барселона атакуваха с упреци Лионел Меси на летището

...
Фенове на Барселона атакуваха с упреци Лионел Меси на летището
Коментари Харесай

Инцидент на летището, фенове на Барса нападнаха Меси

Фенове на Барселона нападнаха с упреци Лионел Меси на летището в Ливърпул, осведоми каталунският в. "Мундо Депортиво ".

Звездата на тима остана близо час повече от останалите на стадион "Анфийлд " след шокиращото 0:4 от Ливърпул в Шампионската лига, тъй като името му бе посочено за допинг-контрол.

Меси се появи на летището с човек от клуба, както и с персоналния си помощник Пепе Коста, а там имаше ентусиасти на Барса, които също чакаха полета си за дома.

Около среднощ британско време, аеропорт "Джон Ленън " е бил огласен от крясъци, като Лео е чул и много обиди поради отпадането. Намесата на охранители на постройката потушила абсурда, а Меси е отвърнал на виковете с "Какво желаете, какво да ви обясня? ", отново съгласно "Мундо ".

Друга група почитатели, която се е появила малко по-късно, е приветствала звездата на Барса и се е наредила за фотоси и подписи.

След края на мача аржентинският №10 изглеждаше изцяло обезверен, откакто за втора поредна година Барселона позволява конфузно елиминиране от Шампионската лига при 3 гола задатък преди реванш. През предишния сезон това се случи против Рома, в този момент - от Ливърпул.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР