Фенове на атакуваха словесно президента на клуба Жоан Лапорта след

...
Фенове на атакуваха словесно президента на клуба Жоан Лапорта след
Коментари Харесай

ВИДЕО: Фенове скочиха с обиди на Лапорта след 2:2 с Осасуна

Фенове на нападнаха словесно президента на клуба Жоан Лапорта след равенството 2:2 с Осасуна в 17-ия кръг на . Каталунците изпуснаха успеха в Памплона, допускайки изравнително попадение в 86-ата минута и това накара последователите да възроптаят от резултатите на отбора пред най-важния човек на " Камп ноу ".
Лапорта е бил атакуван словесно, когато е бил напът да влезе в своя автомобил. Фенове са крещяли обиди по негов адрес, на които той се е опитал да отговори, само че след няколко минути се е качил в колата си и е напуснал стадиона в Памплона.
Видео от " TV3 " демонстрира по какъв начин най-ядосаният ентусиаст споделя следното на Лапорта: " Крадец, повече от апаш. Не правиш нищо, с изключение на да крадеш пари ". Вижда се и по какъв начин защитата основава кордон, с цел да предотврати произшествия.
Барселона се намира на осмо място в класирането в Ла Лига със единствено 24 извоювани точки в 16 мача. През миналата седмица отборът на Шави Ернандес отпадна от Шампионска лига в груповата фаза и през пролетта ще играе в Лига Европа.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР