Фенове на Apple по целия свят тръпнат в очакване на

...
Фенове на Apple по целия свят тръпнат в очакване на
Коментари Харесай

Защо нямате шанс да си купите новия iPhone X?

Фенове на Apple по целия свят тръпнат в очакване на пазара да излезе новият iPhone X, което ще стане при започване на ноември. По последни данни обаче от устройството в началото ще бъдат доставени едвам 2-3 млн. бройки, счита авторитетният анализатор Мин-чи Куо от KGI Securities Ming-Chi Kuo.

iPhone X e функционално най-подобреният и безценен смарт телефон на Apple, който ще бъде пуснат за предварителни продажби на 27 октомври, а на 3 ноември се чака да се появи в 57 страни по света.

През 2014 година, когато колосът пусна тогавашния си флагман, единствено за първите 24 часа бяха декларирани 4 млн. покупки. Сега от iPhone X на пазара ще бъдат пуснати по-малко на брой устройства за неустановен интервал.

Това се случва на фона и на доста слабите продажби на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които съгласно анализаторите не се продават добре частично тъй като потребителите чакат появяването на iPhone X. Повечето очевидно ще би трябвало да се заредят с още самообладание.

Причината за забавянето са проблеми с производството, които съгласно Куо скоро ще свършат. Едно най-големите терзания е обвързвано гъвкавите печатни платки за антените на iPhone X. Според информацията първичният снабдител Murata не се е справил със спефиакциите на Apple и затова компанията е намерила различен – тайванската Career Tech.

Друг съставен елемент с проблематично произвеждане е широкоъгълният обектив на задната камера. За разлика от множеството компании Apple не създава двойни камери, а оборудва устройствата си с обособени платки за широкоъгълни и телеобектива си.

Третият индустриален минус е обвързван с технологията True Depth, включваща набор ор датчици, нужни за лицевото 3D различаване.

Пазарните анализатори чакат слаба реализация на iPhone X през четвъртото тримесечие и доста нарастване на продажбите през първото тримесечие на 2018 година Според Куо тогава доставките на смарт телефона ще набъбнат с 50%.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР