Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България

...
Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България
Коментари Харесай

Фенове без билети няма да бъдат допускани до националния стадион за финала

Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България сред ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) ще бъдат спирани още на пропусквателните пунктове, които са построени към националния стадион „ Васил Левски “. Органите на реда ще наблюдават и за подправени пропуски. Заради появили се информации, че част от последователите ще създадат опит за фалшификации, охранителите ще бъдат снабдени със специфични ултравиолетови лампи, които да ревизират достоверността на билетите.

Според информация на Sportal.bg органите на реда ще наблюдават и изявления в обществените мрежи, които целят да предизвикат напрежение у последователите и да се основат вълнения към арената на конфликта сред ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив). На тях ще бъде търсена и наказателна отговорност.

Източници на Sportal.bg преди минути опровергаха и появилата се информация, че спомагателни билети ще бъдат пуснати в продажба за почитателите на " алените " на касите на националния стадион „ Васил Левски “, тъй като те остават затворени, а сходни подправени вести, че всички искащи ще бъдат позволени на трибуните, най-вероятно са пуснати за да се приготвят провокации.

Организаторите на финала за Купата на България и представителите на Столичната дирекция на вътрешните работи подсигуряваха, че ще бъдат подхванати драконовски ограничения за сигурност преди, по време и след футболната среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР