Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България

...
Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България
Коментари Харесай

Който няма билет, да не тръгва към стадиона – мерките са безпрецедентни!

Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България сред ЦСКА и Локомотив (Пловдив) ще бъдат спирани още на пропусквателните пунктове, които са построени към националния стадион " Васил Левски ". Органите на реда ще наблюдават и за подправени пропуски. Заради появили се информации, че част от последователите ще създадат опит за фалшификации охранителите ще бъдат снабдени със специфични ултравиолетови лампи, които да ревизират достоверността на билетите.
 Снимка 486142
Според наша информация органите на реда ще наблюдават и изявления в обществените мрежи, които целят да предизвикат напрежение у последователите и да се основат вълнения към арената на конфликта сред ЦСКА и Локомотив (Пловдив). На тях ще бъде търсена и наказателна отговорност.
 Снимка 486144
Източници на ТОПСПОРТ преди минути опровергаха и появилата се информация, че спомагателни билети ще бъдат пуснати в продажба за почитателите на " армейците " на касите на националния стадион " Васил Левски ", тъй като те остават затворени, а сходни подправени вести, че всички искащи ще бъдат позволени на трибуните, най-вероятно са пуснати за да се приготвят провокации.
 Снимка 486143
Организаторите на финала за Купата на България и представителите на Столичната дирекция на вътрешните работи подсигуряваха, че ще бъдат подхванати драконовски ограничения за сигурност преди, по време и след футболната среща.
 ЦСКА - Локомотив (Пд), онлайн онлайн
ЦСКА - Локомотив (Пд), стартовите сформира на двата тима

Време е за огромния край!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР