Фенове и звезди избират Мистър Sofia Open 2019“ измежду топтенисиститеНа

...
Фенове и звезди избират Мистър Sofia Open 2019“ измежду топтенисиститеНа
Коментари Харесай

Фенове и звезди избират „Мистър Sofia Open 2019“ измежду топтенисистите

Фенове и звезди избират „ Мистър Sofia Open 2019 “ всред топтенисистите
На 17 януари започва първият по рода си избор на „ Мистър Sofia Open 2019 “. Организаторите на четвъртото издание на тенис шампионата от категория ATP 250 дават опция на почитателите и най-много на дамската тенис публика да се включи в един забавен избор – кой от 12 звездни участници в „ Арена Армеец “ да заслужи наградата за хубост, сексапил, прелест и лъчение.

До 2 февруари в формалната фейсбук страница на шампионата - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/ ще върви гласуването на почитателите. Един от присъединилите се в избора на „ Мистър Sofia Open 2019 “ ще завоюва страхотна премия – двоен билет за полуфиналите и финала на шампионата!

Вотът на почитателите ще бъде колабориран с вота на звездно жури от известни родни дами. Кои са членовете на журито, очаквайте скоро.

12-те селектирани кандидати за „ Мистър Sofia Open 2019 “ всред участниците в Sofia Open 2019 са: Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Матео Беретини, Стан Вавринка, Фернандо Вердаско, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Даниил Медведев, Гаел Монфис, Андреас Сепи, Карен Хачанов и Стефанос Циципас.

В ефира на предаването „ На кафе “ по NOVA всяка седмица до старта на шампионата ще бъде проследявано по какъв начин върви вотът за избор на „ Мистър Sofia Open 2019 “

Включете се и вие в избора на „ Мистър Sofia Open 2019 “ и спечелете двоен билет за полуфиналите и финала на шампионата - https://web.facebook.com/pg/sofiaopentennis/photos/?tab=album&album_id=2184685231792908.

/БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР