Феноменът киберпрестъпност не познава граници и се развива благодарение на

...
Феноменът киберпрестъпност не познава граници и се развива благодарение на
Коментари Харесай

Младен Маринов: Феноменът киберпрестъпност не познава граници

Феноменът киберпрестъпност не познава граници и се развива с помощта на глобализацията на военни, политически и стопански рецесии. Киберсигурността е наш приоритет. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов по време на кръгла маса на тематика „ Киберсигурност - Предизвикателства пред институциите и бизнеса в България “.

" Благодаря на спонсорите и на фондация „ Ханс Зайдел “. Убеден съм, че сътрудниците ми от Министерство на вътрешните работи ще не престават да бъдат поръчител за киберсигурността ", сподели още министърът, съобщи Novini.bg.

" Министерски съвет одобри национална тактика „ Киберустойчива България 2020 “. Министерство на вътрешните работи има извънредно виновна работа в този бранш ", разяснява по тематиката националният представител от ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Пламен Нунев.

" С поддръжката на министър Маринов, секторите за киберпрестъпност набъбна в отдел. Киберпрестъпленията нанасят съществени провали на българския бизнес и изискват сериозна работа ", разкри началникът на отдел „ Киберпрестъпност “ в ГДБОП Явор Колев
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР