Феноменално представяне на арената на Фермата направи актрисата Даяна Ханджиева.

...
Феноменално представяне на арената на Фермата направи актрисата Даяна Ханджиева.
Коментари Харесай

Феноменална Даяна. Но пчечата я ужили

Феноменално показване на арената на Фермата направи актрисата Даяна Ханджиева. Красавицата се изправи в двубой против пчелата-майка на стопанството Надя, на който бе пратена от най-близкия си другар магьосника Данчо. Дая скри топката на всички, запомняйки от раз пъзел от 25 елементи – нещо, което никой в никакъв случай не е правил в играта. Иван и Андрей онемяха, а фермерите разясниха, че Ханджиева това работи – помни сюжети.  Уви, невероятното й показване в борбата бе единствено за една точка. Надежда доста тъкмо бе подредила обособените дуели и предвиждайки, че тъкмо този е силата на Дая, й бе оставила единствено една точка. Дая се показа необикновено и на Алманаха. На всеки въпрос тя бе първа и отговаряше правилно, елиминирайки Надежда единствено с една неточност.

На силовите борби обаче Надя бе любимец. Тя завоюва и коването на мост, и цепенето на ритловици. Така тя ужили Даяна и си  обезпечи оставането във финалната седмица на Фермата. Силна съм на борбите с ум, на останалото – не, сподели Даяна след съдбовния 13-и двубой в играта. Тя не съумя да изброи какъв брой страсти й е дала играта. Дая ще остане запомнена с флирта си с Данчо, по-късно с водача Петър. Но, откакто той разгласи, че е момиченце, а не сериозна жена, Дая се завърна при Данчо, който очевидно не можа да преглътне излизането й. Плановете му бяха Дая да бие.

Данчо ме сложи в най-сложната и гадна обстановка, само че ме научи да разгадавам на себе си, сподели Даяна. И добави, че най-сетне е получила утвърждението на татко си, който постоянно бил прекомерно придирчив към нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР