Феноменалните 2“ несъмнено е сред най-очакваните филми на сезона и

...
Феноменалните 2“ несъмнено е сред най-очакваните филми на сезона и
Коментари Харесай

Завръщането на „Феноменалните“

„ Феноменалните 2 “ безспорно е измежду най-очакваните филми на сезона и се обрисува като най-голямата анимация на лятото.

Във продължението на суперхита „ Феноменалните “ супергеройството към момента е в конспиративност, само че мистериозният предприемач Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предходния статут на фамилията. Той обаче демонстрира повече интерес към Еластина, в сравнение с към нейния брачен партньор. И защото Джак-Джак е към момента бебе, някой би трябвало да остане у дома и да се грижи за него, с цел да управлява от близко развиването на суперспособностите му, които избухват със страшна мощ. Задача, която господин Феноменален приема много насилствено.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по героичен задания, Боб се пробва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори против умората, провокирана от неспирните домашен отговорности и непрестанно четене на детски книжки. Когато нов изверг измисля брилянтен и унищожителен проект за международно владичество, фамилията и правилните им съдружници Мразон и Една Мода би трябвало да намерят метод още веднъж да работят дружно, което е по-лесно на думи, в сравнение с в реалност, въпреки и всички да са феноменални.

Сценарист и режисьор на кино лентата на „ Пиксар “ „ Феноменалните 2 ” („ Incredibles 2 ”) е Брад Бърд („ Железният колос “, „ Рататуи “, „ Феноменалните “). В оригинал функциите озвучават Крейг Т. Нелсън, Холи Хънтър, Сара Вауъл, Хък Милнър, Самюъл Л. Джаксън, Боб Оденкърк, Катрийн Кийнър, София Буш, Джонатан Банкс, Изабела Роселини и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР