Фенклубове на Левски от цялата страна подкрепиха Станимир Стоилов в

...
Фенклубове на Левски от цялата страна подкрепиха Станимир Стоилов в
Коментари Харесай

Левскарите искат паразитът Тити Папазов вън от клуба

Фенклубове на Левски от цялата страна поддържаха Станимир Стоилов в настояването му " клубът да бъде изчистен от паразити ".  Припомняме, че Мъри изиска оставката на члена на Надзорния съвет Константин Папазов.

" Ние от Blue Boys Петрич заставаме твърдо зад Станимир Стоилов, зад всяко негово деяние и зад всяко негово решение отпред на обичания Левски.

Смятаме, че е извънредно време клубът да се почисти от всички нездравословни паразити, които не спираха да му нанасят вреди и вреди през последните години. Вярваме абсолютно в Мъри и съветваме всички знайни и незнайни герои да си мерят приказките по негов адрес, преди да е станало прекомерно късно. Няма да ви загатваме имената, тъй като сте прекомерно дребни и ниски.  Левски на левскарите! Левски на Мъри!

За Левски, истината, свободата! ", написаха петричани.

От Blue Boys Троян също пуснаха декларация. " Затварям чалготеката на " Герена ", разтварям професионалния футболен клуб! " С тези знакови думи Мъри Стоилов се завърна в Левски след 13-годишно неявяване надалеч от клуба. Ние заставаме компактно зад всяко негово деяние по пътя към изчистването на обичания ни тим от всички нездравословни за него детайли ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР