Фенклубът на Реал Мадрид в България организира специално събитие за

...
Фенклубът на Реал Мадрид в България организира специално събитие за
Коментари Харесай

Фенклубът на Реал в България със специална изненада за отбора на Sofia Vivacom Cup 2019

Фенклубът на Реал Мадрид в България провежда особено събитие за тима юноши U16 на " кралския клуб ", който ще дойде на Sofia Vivacom Cup 2019. Реал Мадрид е един от участниците на първото издание на интернационалната конкуренция от 22 до 24 март в зала " Универсиада ", с хазаин БУБА Баскетбол. Освен тези два състава, ще вземат участие още Байерн Мюнхен и събирателен тим на Централна Сърбия.

Председателят на фенклуба на Реал Мадрид Георги Христов и останалите членове на българската организация са отправили покана до целия отбор, който ще дойде от Испания - треньори, щаб и баскетболисти, измежду които е и нашия национал Константин Костадинов. Събитието ще се организира след формалното разкриване на Sofia Vivacom Cup 2019, което е на 22 март от 18:45.

Фенклубът е планувал дарове за баскетболния отбор на Реал, а на младите гении ще бъде прожектиран специфичен филм с триумфите на " кралския клуб ". Състезанието, проведено от БУБА Баскетбол, ще се състои благодарение на VIVACOM. Това е една от многочислените интензивности, с които телекомът поддържа развиването на българския спорт и детските школи. Надпреварата се организира под егидата на плана " София - Европейска столица на спорта " и ще е част от честванията по случай 100 години баскетбол в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР