Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с позиция, след като британското

...
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с позиция, след като британското
Коментари Харесай

Феновете на "Локо" Пд: Как се прави от мухата слон и защо аршинът е различен

Фенклубът на " Локомотив " Пловдив излезе с позиция, откакто английското издание " Дейли Мейл " разгласява просторен материал, в който уточни групировката " Лаута Арми " като главен провинен за расисткия скандал, разразил се на евроквалификацията България - Англия.
В Англия се ужасиха от почитателите на " Локо " Пловдив (ВИДЕО) Според "Дейли Мейл " последователите на "железничарите " сеят гнет от 25 години
Публикуваме позицията на почитателите без редакторска интервенция:

" Как се прави от мухата слон и за какво аршинът е друг?

От звучния пестник от Англия са минали съвсем 24 часа, само че за мача не се приказва доста. Случайно или не, медиите на острова се концентрираха върху обичаната им тематика за расизма, която започнаха да спрягат още по време на първия мач сред Англия и България на " Уембли ". Само че беше пропуснато значимо конкретизиране – на " Уембли " българските играчи бяха обиждани на " роми ". Чиста проба расизъм, от най-скъпите, на единствено няколко километра от " Даунинг Стрийт " 10 и Уайтхол. Случаят обаче не получи уместно внимание. Защо ли?

Расизъм в някакви граници има на всички места, има в България, има и в Англия. И всички в британския народен тим го знаят чудесно. Но когато казусът е вътрешен, той е мъчно решим. Епизодичните прояви, за които настояват двама играчи от състава на Англия, отприщиха вълна от възмущение. Не толкоз поради основателността си, а тъй като дадоха на британските публицисти, футболисти и фенове опция да обединят напъните си против външен зложелател, надявайки се по този метод да отстраняват съществуването на казуса с расизма на локална почва. Нещо повече, врагът е от Източна Европа, а всички знаем, че Англия желае да напусне Европейски Съюз, с изключение на всичко друго, и поради имигрантите. Но това не е расизъм, апелирам ви се. Такова животно няма на Острова.

Като споменахме думата " животно ", през днешния ден един британски вестник излезе със заглавие Лъвове 6 – Животни 0 ". Да не си помислите, че става дума за расизъм? Не, ни минимум.

В рамките на няколко часа в британската преса се надпреварват да разказват маймунските звуци на стадиона по този начин, като че ли репортерите им са били на първия ред на стадиона. Особена роля в расистката демонстрация е приписана на " Лаута Арми ", чието знаме се оказа окачено на оградата на злощастното място. Май отново се пробват да трансферират казуса от болната глава на хубавичко. Да извършат лов на вещици. А ние просто бяхме там да пазиме достойнството на България! Само и само това!

Та от британската жълта, в действителност не, от британската кафява преса разбрахме, че " Лаута Арми " се състои от над 500 индивида, учредена от някогашни военни, страшни машини, които подлудяват цяла Европа и поставят в дребния си джоб всички хулигани в Европа, напряко свръхчовеци.

Това го пишат англичаните. Същите тези, които се сбиха между тях в София. Същите англичани, един от които умря от свръхдоза опиати в полицейски автомобил, който го транспортираше. Същите англичани, които се напиват като животни на Слънчев бряг, скачат от балконите и няколко от тях си отиват от този свят всяко лято заради препиване с алкохол. Тези хора са седнали да съдят цялостен народ, единствено по мощно пресилените показания на един-двама от своите чернокожи футболисти, усетили расизъм върху себе си. Милите, та в българския народен тим чернокожите са повече! Воплите идват от хора, наследници на империя, над която слънцето в никакъв случай не е залязвало, карала чернокожи от други континенти за домашни прислужници!

Това се споделя ЛИЦЕМЕРИЕ! Те просто си търсят на кого да трансферират вътрешния си проблем! А той е, че в Обединеното кралство има надигаща се вълна на расизъм след провеждането на референдума за Брекзит! Удобен сюжет, само че скърпен с бели конци! От най-белите ", се споделя в известието на почитателите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР