Фенклубът на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция след наказанието,

...
Фенклубът на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция след наказанието,
Коментари Харесай

Феновете на Локо с остра реакция след наказанието на БФС

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) излезе с публична позиция след наказването, наложено на тима, да играе идващите два домашен мача без аудитория. 

Както е известно, Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз взе решение идващите два дуела на " черно-белите " на " Лаута " да се играят пред празни трибуни поради ексцесиите сред почитателите по време на градското дерби против Ботев (Пловдив).
 Наказаха сурово Локо и Ботев след пловдивското дерби, Наказаха сурово Локо и Ботев след пловдивското дерби, " смърфовете " ще играят без аудитория
" Решението на ДК на БФС, с което нашият обичан тим е осъден сурово, е извънредно незаслужено. Нещо повече, очевидци сме на неприкрита преднамереност и друг критерий – процедура, която се прилагаше преди няколко десетилетия.
 От Локомотив (Пд) скочиха на решенията на Дисциплинарната комисия към БФС От Локомотив (Пд) скочиха на решенията на Дисциплинарната комисия към БФС
Присъединяваме се към позицията на управлението на клуба, че решението за наказването е взето на мрачно, неаргументирано, без никаква аргументация и с недоказуеми изказвания. БФС показва мутренско държание и санкционира този, който е безупречен, като по едно и също време с това насърчава хулиганските осъществявания на рецидивисти и чиновници на полицията, които злоупотребяват със служебно състояние. Очевидно за футболните ръководители у нас рисковете за публиката не са от изключително значение.

Ето за какво, предлагаме на идващия рисков мач дежурният пратеник да бъде настанен в бранша за посетители – въпреки всичко там е много безвредно, тъй като ракетите се изстрелват, а не попадат там, и няма възможност длъжностно лице да пострада от хвърлена по него седалка ", се споделя в позицията на Клуба на последователите на Локомотив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР