Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с нова позиция, насочена срещу

...
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с нова позиция, насочена срещу
Коментари Харесай

Доноси и милиционерски подходи изправиха фенове и шефове един срещу друг

Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с нова позиция, ориентирана против управлението на клуба. И то единствено дни преди (уж) значимия мач с Левски. Тя е подкрепена и от доста други фракции.

Ето какво написаха последователите:

" КЛУБ СРЕЩУ ФЕНОВЕ!

Локомотивци,

Нашият нов дом има към този момент две приключени трибуни и придобива все по-завършен тип. Той се трансформира в наша горделивост, и не на последно място, тъй като неговата реализация се дължи в голяма степен на работата, свършена от черно-белите последователи през последните години. Без всички нас Лаута нямаше да бъде това, което е сега.

Ние бяхме на първа линия, когато парите в Пловдив се разпределяха незаслужено и в ущърб на Локомотив. Бяхме на първа линия всякога, когато това беше належащо в името на Локомотив!

Ние бяхме поръчител, че строителството на нашия нов дом се прави без компромис и без ненужно разхищаване на средства, както това се случи на един добил печална популярност обект.

С всяко наше деяние ние доказахме безкористна поддръжка в името на Локомотив!

С голяма изненада и гадност разбираме, че всички ние, черно-белите последователи, имаме непредвиден зложелател в лицето на управлението на клуба.

Срещу редица наши последователи са подадени и се приготвят доноси, които имат за цел да подронят репутацията им на работното място - където те са се потвърдили като експерти. Милиционерският метод, който подухва мемоари за едни мрачни отминали времена, очевидно е в кръвта на някои лица от управлението.

Крайната цел на сценаристите на доносническата акция е всяване на разкол измежду нас, с цел да могат те да бъдат оставени на мира при реализирането на своите планове.



Имаме опасения, че хората от управлението на клуба възнамеряват да продължат строителството на Лаута по метода, по който това се случи на печалната бездънна яма на бул. " Източен ".

Очевидно откритата и почтена позиция на последователите на Локомотив е проблем за тях и те подхващат акция по оклеветяване.

Хората от управлението на Локомотив Пловдив започнаха подмолни дейности против последователите!

Те обаче пропущат значимата детайлност, че тръгвайки против едни от нас, те се изправят против цялата черно-бяла общественост и няма да се поколебаем да се защитим всеки един от нас - без значение от цената! "

Декларацията е подписана от: Lauta Hools, Gott Mit Uns, Napoletani, Lauta Frontline, East Club, Бригада Пловдив, Гарата, Организация " Трибуна Спортклуб ", World Wide Locos и Magic of Plovdiv.

Разбира се, отговорът на управлението не закъсня, изразявайки позицията си, че няма да толерира такива нападки!

Ето и отговора на шефовете:

" Уважаеми последователи,

Ръководството на Локомотив (Пловдив) се срещна с позицията на проведените почитатели на клуба, която беше оповестена в обществените мрежи.

Ние имаме вяра, че всеки има право на мнение и позиция. Желаем обаче да обявим, че никой от управлението на клуба не е против почитателите! И в никакъв случай няма да бъде! Заявяваме също, че няма да толерираме такива нападки!

На мнение сме, че очевидно има избран " благодетел " на клуба, който цели да всява раздори и напрежение в " черно-бялата " общественост, с цел да извлече избрани дивиденти от това ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР